Hírek

Fontos a folyamatos fejlődés
2017-06-26 16:44:10
Kategória: Hírek



A riasztórendszerek, és a biztonsági kamerarendszerek területén, olyan ütemű a fejlődés, hogy aki nem követi a technológia újdonságok megjelenését, rövid időn belül lemarad. Az új ismeretek beszerzésének egyik leghatékonyabb módja a biztonságtechnikai konferenciák látogatása, ahova a gyártók és forgalmazók legújabb termékeikkel, legjobb szakembereikkel érkeznek.


II. SecuriForum Biztonságtechnikai & Tűzvédelmi Kiállítás és Konferencia

2017. október 5-6., Lurdy Rendezvényközpont
       
       
A 2016. évi rendezvény sikere, valamint a látogatói és kiállítói igények alapján 2017 októberében azonos helyszínen várja ismét a szakmai közönséget a II. SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia.
2016 szeptemberében került első alkalommal megrendezésre a SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia, amely két nap alatt mintegy kétezer szakmai látogatót vonzott, akik biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerintegrátor és rendszertelepítő cégektől, a hazai ipari, üzleti és közületi szektorból, beruházási döntéshozó és rendszerüzemeltető szakemberek közül kerültek ki.

2017. október 5-6-án, csütörtök-pénteken, a Lurdy Rendezvényközpontban sorra kerülő eseményen a tavalyi kiállítók mellett új cégek is bemutatkoznak a a szakmai közönségnek.

 



Megosztás a Facebookon!
A cikk képei:

Fontos a folyamatos fejlődés 53