Hírek

IQAlarm kompatibilisek lettünk
2018-01-18 08:30:20
Kategória: Hírek


2018. január 11-én Budapesten, az EP-RC Security Kft. távfelügyeletén üzembe helyezhették az OSM-2007 felügyeleti szerver egy újabb példányát, mely az előzetes terveknek megfelelően szintén nem az LDSZ Kft. által védett területen működik.

Az új technika használata lehetővé teszi az EP-RC Security Kft. és együttműködő partnerei számára, hogy az általuk letelepített iQALARM vezeték nélküli okos riasztóközpontok közvetlenül saját felügyeletükre továbbítsák a beépített GPRS kommunikátor által leadott jelentéseket.

Ezzel a fejlesztéssel Budapest egy újabb része, a X., XVII., XVIII., XIX.,XX., XXI., és XXIII. kerület, azaz Kőbánya, Kispest, Csepel, Soroksár, Pestlőrinc, Pesterzsébet, Pestimre, Rákoscsaba, Rákoskeresztúr területe kapcsolódott be abba a fejlődési irányvonalba, melynek célja, hogy a leendő felhasználókat magas műszaki színvonalú, ugyanakkor megfizethető árú elektronikai védelmi berendezésekkel legyenek ellátva, melyek a telepítő szempontjából gyorsan telepíthetők, a felhasználó szempontjából pedig egyszerűen használhatók.

Távfelügyelet



Megosztás a Facebookon!
A cikk képei:

Távfelügyelet