Magunkról

EP-RC SECURITY - a biztonság szolgálatában

A  bűnmegelőzés feladata nagyon nehéz - a rendőrség segítségén kívül, ebben a tekintetben csak magunkra számíthatunk. A megfelelő védelem megtalálása és kialakítása komoly döntés. Az EP-RC és a mögötte álló szakemberek több évtizedes tapasztalata, kiváló helyismerete megkönnyíti az Ön helyzetét. 24 órás távfelügyelet, járőrszolgálat, és diszpécserszolgálat biztosítja, hogy az Ön értékei a legnagyobb biztonságban legyenek. Számos hivatali épület és intézmény távfelügyelet feladatait látjuk el. Számos ház-,  lakás-, üzlettulajdonos döntött már mellettünk. Ennyi ügyfél nem tévedhetett, amikor minket választott.


Cégünk fő profilja


A bűnmegelőzésnek rengeteg speciális területe van, és ezek közül a legtöbb nem számít veszélytelen feladatnak.

  • Nem elég beszereltetni egy riasztót egy ismerőssel vagy olyannal, aki már látott ilyet, vagy el tudja olvasni a mellékelt kézikönyvet.
  • A biztonsági rendszerek tervezése, beszerelése komoly szakértelmet kíván.
  • Emellett a riasztók folyamatos, 24 órás felügyeletére is szükség van.
  • Jelzés esetén, a veszély megelőzésére, illetve elhárítására alkalmas szakembernek kell azonnal megjelenniük a helyszínen.

Ennek megvalósításában segítünk ügyfeleinknek.

Felelősségbiztosítási háttérrel, a szükséges rendőrhatósági engedélyek birtokában éjjel-nappal készen állunk ügyfeleink biztonságának a szavatolására. Cégünk tagja a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Budapesti Szervezetének. Munkatársaink vagyonőr-igazolvánnyal és hivatásos jogosítvánnyal rendelkeznek.