Biztonsági kamera rendszer

Biztonságtechnika piacán a nagyvállalatok mellett, a kisebb cégek, vállalkozások,üzletek, közintézmények és mellett magánszemélyek részéről is egyre nő az igény a biztonsági megfigyelő rendszerek iránt. Ma már ezek a rendszerek egyszerű emberek számára is elérhető áron vannak, ezért egyre nagyobb az érdeklődés ezek iránt. Segítségükkel fokozott biztonságban tudhatjuk értékeinket, otthonunkat, vállalkozásunkat. A kamerarendszereknek visszatartó erejük van, az elkövetők beazonosíthatósága miatt is hatékony védelmet jelentenek.

A biztonsági kamerák rendeltetésüket, műszaki adottságaikat, valamint a használati környezet jellemzőit tekintve külön típusokba sorolhatóak. Videó megfigyelő rendszerek digitális képrögzítő készülékei az interneten keresztül távolról is elérhetőek, az élő és a korábban rögzített felvételek is megtekinthetők. A felvételek túlnyomó számban nagy segítséget nyújtanak a hatóság számara az elkövető honléte felől.

Kamerarendszerekből a megbízható Dahua márkát szereljük

Dahua Technology Kína egyik legnagyobb biztonsági kamerarendszereket gyártó cége, mely globális beszállítóként a világ minden kontinenségn jelen van. Világviszonylatban is meghatározó szereplőként a Top Security 50 listáján a 9.-edik hellyel találhatjuk.
Széles skálát lefedő kínálatában, analóg és IP termékek (kamerák, videó rögzítők és szoftverek, stb.) egyaránt megtalálhatók.